očista prostor

Jak se zbavit negativní energie

Víte, že negativní energie může ovlivnit nejen vaši náladu, ale i vaše zdraví, vztahy a úspěch? V tomto článku vám poradím, jak se zbavit negativních sil, které vám kazí život a štěstí. Negativní energie se může usadit ve vašem domě, bytě nebo kanceláři a pocházet z různých zdrojů, jako jsou duchové, entity, ale také konflikty, násilí, stres nebo nevraživost. Pokud se cítíte unavení, podráždění, smutní nebo bez energie, může to být způsobeno těmito nežádoucími silami. Jak se těchto sil zbavit? Existuje několik způsobů, jak očistit váš prostor od negativní energie a naplnit ho pozitivními vibracemi. Můžete použít například:

Způsoby očisty od negativní energie:  

  • Nejlepším energetickým čističem je sůl.

Natahuje do sebe negativní energii, čímž čistí prostor. Do každého rohu v každé místnosti dejte kalíšek se solí. V rozích se totiž nejvíce hromadí negativní energie. Tuto sůl byste už k jídlu neměli používat. Na sůl také nesmíte zapomenout, protože funguje jako houba. To znamená, že když je naplněná danou energií, tak ji pouští zpět do prostoru. Zde se ponechá do druhého dne.  Druhý den se odklidí a vyhodí se – což je velmi důležité. Vyhozením soli, vyhodíte z vašeho domu i negativní energii. Sůl ji totiž na sebe váže! 

Do kyblíku s vodou přidejte himálajskou sůl a udělejte klasické úklid. Vodou se solí je dobré otřít nábytek i podlahu. 

  • Vezměte si rýži a nasypte ji po obvodu vašeho domu.

Sypte na zem od předních dveří ve směru hodinových ručiček, až dokud neobejdete celý dům. Rýže energii do sebe vtáhne a tím ji dostanete pryč z vašeho domova. Rýže bude čerpat energii ven, pryč z interiéru vašeho domova. Je to skvělý způsob, jak vyčistit váš domov. 

  • Očista úklidem

Z domácnosti odstraňte staré věci jako jsou např. staré krabice. Takové věci také zachytávají hodně negativní energie. Opravdu je potřeba zbavovat se starých nepotřebných věcí. Dokonce i skříně kde je prádlo jen tak pohozené je potřeba úhledně poskládat či na ramínko vyvěsit. 

  • Vykuřovadla

Vykuřovadla jsou aromatické látky, které se zapalují a vydávají příjemnou vůni. Vykuřovadla pomáhají vyčistit prostor od negativních energií a navodit harmonii a klid. Můžete použít různé druhy vykuřovadel, jako jsou tyčinky, kužely, pryskyřice nebo bylinky. Vykuřujte každou místnost ve vašem domě nebo bytě a nechte dveře a okna otevřené, aby negativní energie mohla odejít.

  • Vykuřovací svazky

Vykuřovací svazky jsou svazky sušených bylin, které se zapalují a používají k očistě prostorů. Nejčastěji se používají byliny jako šalvěj, levandule, růže nebo cedr. Vykuřovací svazky mají silné antiseptické a antibakteriální účinky a pomáhají odstraňovat negativní energie a působit proti zlým duchům. Vykuřujte každou místnost ve vašem domě nebo bytě a nechte dveře a okna otevřené, aby negativní energie mohla odejít.

  • Komplexní fyzická ochrana osob, prostorů domů a jejich očista pomoci mně jako Ezoterapeuta

Fyzické energetické komplexní pročištění prostor je metoda, kterou provádím já. Jedná se o speciální techniku, kterou používám k očistě vašeho prostoru od negativních energií, bytostí a vlivů. Pomocí mého vnitřního vidění a intuice dokážu zjistit, kde se nachází negativní energie a jak ji odstranit. Používám různé nástroje, jako jsou křišťály, sůl, malé svíčky, zvuky nástrojů, cizí mluvená řeč, spirituální svíce, svěcená voda, symboly nebo modlitby. Fyzické energetické komplexní pročištění prostor  je velmi účinné i rychlé a může vám přinést mnoho pozitivních změn ve vašem životě.

Pokud žijete v rodinném domě, musíte být důkladní a pečliví při očistě. Rodinné domy mají více prostor, kde se může ukrývat negativní energie. Doporučuji vám, abyste prošli všechny místnosti a začali od té, která je nejvýše, a postupovali dolů. Nezapomeňte na půdu, sklep, garáž nebo zahradu.

Pokud bydlíte v bytě, máte to trochu snazší, protože váš prostor je menší a přehlednější. Pokud nemáte sklep přímo pod bytem, nemusíte se o něj starat. Pokud ano, a cítíte se v něm špatně, nevynechejte ho při očistě. Při očistě bytu od negativní energie jděte po směru hodinových ručiček od vchodu, až po vchod. Věnujte více času a pozornosti těm místnostem, kde se cítíte hůře nebo kde se staly nepříjemné věci.

Očistě prostor se věnuji už více než 15 let. Za tu dobu jsem pomohla mnoha klientům pročistit bytových i nebytových prostor. Pracovala jsem s negativními energiemi v hotelu, bytech, domech, farmách, kancelářích, sklepech, půdách.

Chcete se dovědět více o tom, jak očistit váš prostor od negativní energie, neváhejte se na mě obrátit.

Jsem tady, abych vám pomohla zlepšit váš život a vaše pocity.

Doufám, že se vám tento článek líbil a že vám pomohl najít způsob, jak se zbavit negativních sil, které vás trápí. Pokud máte nějaké dotazy, ráda vám na ně odpovím. Děkuji za vaši pozornost a přeji vám krásný den.

Ezoterapeut Zdena Švancarová

Tags: No tags

Comments are closed.