Dokonale nás zná snad jen naše duše

 

Dokonale nás zná snad jen naše duše.

Na jednom ezoterickém víkendu se mě ptala paní na to, jak to bude dál s jejím vztahem a co k ní cítí její partner.

Aby nastalo přesné napojení, zeptala jsem se na jeho jméno a věk. Zároveň jsem paní poprosila, aby mi podala ruku , což je pro mě vždy svolení,

že se mohu ptát. Následně jsem pak požádala Božskou podstatu o laskavost a sdělení informací pro tuto paní. Intuitivním písmem jsem během pár minut napsala více nežli 1 stránku formátu A4.

Paní mě však požádala o ještě detailnější charakter jejího partnera. Chtěla vědět, co si vskutku o ní myslí a co k ní cítí. Usoudila jsem, že by bylo nejlepší zeptat se na to přímo jeho duše. Tím se moje duše mohla spojit s jeho duší a poprosit ji o svolení komunikace. Dostala jsem od ní naprosté svolení. Na základě toho jsem dostala všechny odpovědi na veškeré dotazy přímo od něho . Zároveň mi dovolil, abych přesně cítila a vnímala vše, co tento muž cítí k mé klientce. Vše jsem tedy mé klientce tlumočila a pak jsem jenom dodala, že když komunikuji s jeho duší, tak on v tu chvíli sice  o tom neví na fyzické úrovni, ale určitě v té chvíli na ni myslí.

Netušila jsem, že tato žena se ho na to později doma zeptá. Moje klientka se totiž doma svého partnera přímo zeptala, co cítil nebo co prožíval v době jejího setkání se mnou. On se zamyslel a pak sdělil, že právě svačili s kolegy venku na schodech a najednou cítil, jak se zvedl vítr. Řekl tedy svým kolegům, že je zvědav, co se bude dít, když se zvedl takový vítr. Kolegové se na něho s podivem podívali a říkali něco v tom smyslu – jaký vítr, vždyť tu není ani vánek, co by se mělo dít? Partner mé klienty raději zmlkl a nechal si celou záležitost pro sebe. Až večer se z úst mé klientky dozvěděl, co se mu to vlastně přihodilo.

Následně mi toto vše paní vyprávěla a já už tušila, že její přítel si příjde také pro nějaká sdělení a že se příjde podívat na osobu, s jejíž duší si jeho duše povídala.Později mi jeho partnerka řekla, že byl velmi překvapen, co se o sobě z intuitivního písma dozvěděl. Glosoval to pak tím, že takto dokonale ho může znát snad jen opravdu jeho vlastní duše.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment