JAK VIDÍM AURU

JAK VIDÍM AURU.
Základní podmínkou pro barevné vnímaní aury je víra v existenci aury.
Postavte se před zrcadlo v tlumeně osvětlené místnosti. Několikrát se zhluboka nadechněte a zklidněte mysl. Jakmile se cítíte uvolněni, rozostřete svůj pohled a bez úsilí pohlédněte na svoji hlavu a ramena. Postupně byste kolem sebe měli spatřit bledé chvějivé světlo. Čím více se soustředíte, tím rozsáhlejší by měla být aura. Všimli jste si její barvy?
Pokud jste ji při několika prvních pokusech neviděli, nezoufejte. Důležitá je výdrž. Je potřeba, abyste se neustále procvičovali. Jestliže jste viděli mléčně bílou barvu, jste na dobré cestě!

Co znamenají barvy aury.




Červená-smyslnost, tělesnost, vitalita a agrese, dává svému nositeli silné ego a schopnost dosáhnout úspěchu. Lidé se základní barvou červenou získávají odpovědná postavení a vůdcovské role. Vyzařuje z nich energie, průbojnost a umí ostatní inspirovat. Často jsou citově založení a mají dobré srdce. Negativní projevy jsou nervozita, výbušnost a nepřiměřená sebeláska.



Oranžová-emoce a zdraví, zastupuje harmonii a schopnost spolupráce. Člověk se základní barvou oranžovou je přirozeně intuitivní, taktní a dá se sním dobře vyjít. Dokáže zklidnit emoce druhých a je praktický. Negativní význam této barvy je lenost a lajdáckost.



Žlutá-tvůrčí schopnosti a intelekt, představuje dobrý mozek a vynikající úsudek. Člověk se základní barvou žlutou se snadno pro něco nadchne, ale je velice proměnlivý. Má sociální cítění, rád vede dlouhé diskuse o čemkoliv, snadno se učí, ale příliš často se pouští do mnoha věcí najednou. Negativní stránkou žluté je sklon k přetěžování organismu.



Zelená-uzdravování a láska k přírodě, je barva uzdravování. Člověk s touto základní barvou má rád klid k práci a přirozené léčitelské schopnosti. Je důvěryhodný a umí být i velkodušný. Negativní stránkou této barvy je jistá nepoddajnost a neměnnost v názorech.



Modrá učitel, cestovatel a hledač moudrosti, je barva duchovních hodnot. Čím tmavší odstín, tím lépe. Světle modrá zastupuje snahu o nahlédnutí do duchovní podstaty, středně modrá (akvamarín) dává nahlédnout a tmavě modrá představuje duchovní poznání. Negativní stránkou modré jsou obtíže v dokončování úkolů.



Indigová starostlivost, péče o druhé a humanitární sklony, barva klade na bedra člověka odpovědnost za druhé. Často bývá obtížné rozhodnout zda je tato barva barvou základní, neboť je někdy zabarvená do nachova. Je to barva teplá a uzdravující a souvisí s výchovou a vyživováním. Dává prostor v humanitární oblasti. Má-li člověk tuto barvu jako základní, je jeho největší radostí, když je obklopen lidmi, kterým může projevit svou náklonnost. Zápornou vlastností indiga je neschopnost říci ne.



Fialová– duchovní intuice, učitel a jasnovidnost, tato barva dává duchovní a intelektuální pokrok. Člověk s takovou barvou jako základní se duchovně vyvíjí po celý život. Negativní stránkou u této barvy může být vytváření vnějšího dojmu nadřazenosti.



Stříbrná– intuice, idealismus, snění a vizionářství. Najít tuto barvu jako základní není obvyklé. Pokud ano, pak je takový člověk plný ideálů, ale při jejich uskutečňování velmi nepraktický. Negativní stránkou je přílišné snění a často ztráta motivace.



Zlatá- neomezené možnosti, je barvou bez hranic. Pokud je tato základní barvou, dává člověku schopnost zabývat se úspěšně velkými úkoly a uskutečnit prakticky vše co ho napadne. Je klidný a vyzařuje z něj osobní kouzlo, je schopen tvrdě pracovat a řídit práci jiných. Svého největšího úspěchu dosahuje obvykle až v pozdějších letech. Tato barva nemá negativní stránku.



Růžová- materialismus stanovení cíle a tvrdá práce, podporuje finanční a hmotný úspěch. Tato jemná barva je často základní barvou rozhodného a cílevědomého člověka. Není divu, že často zastává odpovědné místo. Ve své vnitřní podstatě bývá skromný a nenáročný. Nejlépe se cítí v úzkém kruhu těch, které má rád. Málo kdy se projeví negativně větší tvrdohlavost, která může být k jeho škodě.



Bronzová- humanitární sklony a sebeobětování, tato barva je vlastně barvou podzimu a její narezlost je často silně přitažlivá. Člověk s touto základní barvou je starostlivý, má pečovatelské sklony a je velice humánní. Negativní působení této barvy se projevuje směrem k nositeli tím, že tento bývá často ostatními využíván. Měl by se naučit více používat slůvka “ne”.



Bíláduchovnost a nesobeckost, je barvou osvícení a inspirace. Je to barva čistoty a jen vzácně se sní setkáme jako z barvou základní. Člověk s touto základní barvou se drží vědomě v pozadí, je skromný a svatě humanitární. Často budí dojem, že mu úplně chybí vlastní ego, jinak je

 

Více zde: https://www.vykladvestby.com/aura/

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment